Des de 1920

El Grup

Batallé està format per empreses que treballen en diferents processos durant la cadena de producció porcina L’activitat empresarial engloba des de la producció de porcs d’alt valor genètic, obtenció i  comercialització de peces de carn fins a la  producció de pernils curats per al mercat global.

Els objectius de Batallé són: subministrar productes d’alta qualitat per al consumidor, garantir la traçabilitat dels productes i contribuir a la millora social, econòmica i mediambiental del nostre entorn actual i el de les futures generacions.

La missió de Batallé és subministrar a la societat productes carnis amb un alt valor nutritiu i que estiguin presents en una dieta equilibrada, saludable i sostenible. 

 

Coneix la nostra història

Els Nostres valors

Els valors empresarials de Batallé comencen amb els valors de la família.  La cultura de l’esforç i la feina ben feta són el denominador comú amb tot el  que duem a terme. Aprendre i innovar són dos pilars fonamentals per a seguir millorant.

Qualitat per principi

El principal objectiu  de Batallé, és aconseguir la màxima qualitat i la total garantia de tots els nostres productes. Això s’aconsegueix amb la professionalitat del nostre equip humà i amb un programa de millora genètica dissenyat per a l’obtenció de productes carnis homogenis de màxima qualitat.

En totes les fases del cicle productiu, es realitzen  controls exhaustius, sanitaris y higiènics.  Disposem de certificats ISO  i traçabilitat que garanteixen la seguretat més absoluta durant tot el procés, des de la granja fins a la llar del consumidor.

Benestar Animal

Batallé procura que els porcs que es troben a les nostres granges, siguin criats en un ambient que compleixi i satisfaci tots els seus requisits físics, d’alimentació i de salut. Els programes de  benestar animal no només es limiten a complir, sinó que van més enllà dels mínims establerts per llei. Per aconseguir-ho, disposem d’unes bones instal·lacions, així com de dietes adequades segons l’edat, un estat sanitari correcte i d’un bon tracte vers l’animal per part d’un personal degudament format.

 

L’any 2016 la Granja Sanglas va rebre el premi Porc d’Or a la millor granja espanyola en termes de benestar animal, bioseguretat i gestió mediambiental. El 2017 la mateixa granja va rebre el premi Porc d’Or de diamant a la millor granja espanyola. Així doncs, és una granja referent  per a tot el sector porcí, per la seva producció, rendibilitat, pel respecte al medi ambient, pel compromís benestar animal, i per gaudir d’un bon equip humà, un alt nivell de tecnificació i uns estàndards sanitaris elevats.

Sostenibilitat i protecció del medi ambient

Batallé realitza periòdicament estudis d’eficiència energètica amb l’objectiu de reduir el consum energètic. També promou la implementació en l´ús d’energies alternatives, com ara la biomassa i l’energia solar. 

La millora genètica i la implementació de certes estratègies d’alimentació permeten disminuir en un 30% la quantitat de pinso consumit, fet que redueix l’empremta de carboni.

Protecció del medi ambient
La protecció i conservació de l’entorn estan presents a l’activitat diària de  Batallé. La prioritat és disminuir l’impacte sobre el medi ambient mitjançant l’ajustament a la dieta dels porcs, l’optimització del consum d’aigua, la correcte gestió de residus i el foment de la cultura del reciclatge.

Compromís social

Batallé està compromès amb la difusió d´una dieta equilibrada i sana. És aquest compromís el que ens porta a desenvolupar  diversos projectes d’ I+D, l’objectiu dels quals és la millora de la qualitat nutritiva de la carn. N’és exemple l’actual col·laboració amb científics de la Universitat de Lleida per obtenir una carn amb un greix més saludable.  

Batallé  està implicat en diferents iniciatives per a la reducció de l’ús dels antibiòtics dins la producció porcina, amb el clar objectiu de frenar les resistències microbianes en la salut humana.

Batallé ofereix regularment places a nombrosos joves estudiants de formació professional o d’universitat  perquè gaudeixin de la possibilitat de realitzar unes pràctiques laborals.

Batallé col·labora permanentment amb diferents entitats, on la seva activitat principal és la protecció de la infància i el reforç a famílies que pateixen situació de desprotecció i/o exclusió social.

L’organització

SABER MÉS

Una empresa familiar amb molta història

1920

Pere Batallé, avi dels actuals propietaris, inicià l’activitat del sacrifici de porc, el seu especejament i l’elaboració artesanal de productes frescos.

 • 1962

  Création de Selección Batallé, entreprise de l’amélioration génétique porcine dédiée à la production et la commercialisation de reproducteurs porcins de qualité supérieure.

 • 1970

  À partir de 1970, un processus d’améliorations, de réformes et d’agrandissements successifs est lancé, conduisant l’entreprise à être une référence du secteur.

 • 1973

  À Norfirsa, abattoir appartenant au groupe de Batallé, les carcasses sont stockées après l’abattage, dans des chambres frigorifiques pour leur collecte postérieure.

 • 1984

  Introduction de la race Duroc dans le programme de Selección Batallé.

1990

A principis de la dècada de los 90, Batallé inicia el procés de curació de pernils de màxima qualitat.

 • 1992

  Inscripción por parte de Selección Batallé, del Programa de Hibridación propio TB-Híbridos en el Registro Oficial del Ministerio.

 • 1993

  Se incluye el carácter % grasa intramuscular como un criterio en la selección genética de los animales con el objetivo de mejorar la calidad de la carne

 • 2002

  Creación de Esporc® como fabricante de piensos, controlando así la alimentación de todos los animales procedentes de Selección Batallé®.

 • 2006

  Reserva Batallé modernitza i amplia els seus assecadors de Granada. S’inicien les exportacions al Japó, Austràlia i  Corea del Sud.

2009

Cárnica Batallé amplia les seves instal·lacions a Riudarenes, amb nou cambres i una sala nova d’especejament del porc Batallé, “l’Únic”.

 • 2010

  Selección Batallé inaugura noves oficines a Riudarenes.

 • 2012

  Construcció a Norfrisa d'una cambra d'estabilització del fred per a les Canals i pel seu posterior trasllat a les sales de desfer.

 • 2016

  Homologación de Norfrisa y Cárnica Batallé para la exportación de productos cárnicos a la R.P.China.

  Concesión a la granja Sanglas de Zamora del premio Porc d’Or del MAPAMA (Ministerio de Agricultura) a la mejor granja española en cuanto a bienestar animal, bioseguridad y gestión medioambiental.

 • 2017

  Concesión a la granja Sanglas de Zamora del premio Porc d’Or con DIAMANTE a la mejor granja porcina española.

2018

Posada en marxa d’una nau pel rentat, pràcticament automatitzat, de tot tipus de safates,  palets y contenidors. També es posen en marxa tres cambres de congelació per la venda a països tercers, amb capacitat de 6.500 palets.