reserva

Contingut relatiu a Reserva Batallé

RESERVA BATALLÉ VA PARTICIPAR A LA PROMOCIÓ “GIRONA10”

19/01/2012

Reserva Batallé va participar el darrer cap de setmana en la campanya promocional de la ciutat de Girona, “Girona 10”. La promoció va ser tot un èxit de participació i Reserva Batallé va oferir degustacions de pernil a tots els visitants.

Reserva Batallé al Fòrum Gastronòmic Girona 2011

28/02/2011

Reserva Batallé ha estat present a la nova edició del Fòrum gastronòmic Girona 2011 amb el seu distribuïdor per a la província de Girona la comercial Miquel Valentí SL. 

Estem a prop teu

Si vols fer-nos alguna consulta o suggerència omple el següent formulari.

Les versions de la temptació

PORC DUROC

Gràcies al Cicle Complet i Tancat realitzat íntegrament en el sí del Grup Batallé®, i durant un llarg període de fins a tres anys des que el garrí neix, assegurem la traçabilitat i qualitat dels nostres preuats pernils i espatlles Duroc marca Reserva Batallé®.

Llistat de productes

Política de qualitat

Manual de Qualitat. Declaració de la Política de Qualitat.

L'empresa Reserva Batallé® té com un dels seus principals objectius respondre a les necessitats i requeriments demandats pels clients, per això cal investigar, conèixer,… i per aconseguir aquest objectiu hem implementat un sistema basat en els següents punts:

Qualitat per principi

Amb el triple objectiu de garantir la protecció de la salut del consumidor, adequar-nos a les necessitats dels nostres clients i complir amb la normativa interna i de tercers països, hem implementat el Sistema d'Innocuïtat dels Aliments (des de l'any 2000) i obtingut el Certificat British Retail Consortium - BRC (any 2009). Estem homologats per exportar a tercers països com Xile, Japó o Corea del Sud, entre d'altres i formem part integrant de la Llista Marc del Ministerio de Agricultura.

De la tria fins al curat

Sempre guiats pel nostre lema Qualitat per principi, els nostres productes curats gaudeixen d'una total traçabilitat garantida per l'estructura empresarial del Grup Batallé. L'elevat nivell d'infiltració del greix intramuscular que mostren els nostres pernils i espatlles Reserva Batallé® així com la regularitat del seu sabor són fruit d' una rigorosa selecció genètica de mascles i femelles duta a terme en el sí del Grup Batallé.

Reserva Batallé

A Reserva Batallé® som els mestres en la curació i comercialització dels pernils i espatlles del porc Duroc de Batallé® amb la marca Reserva Batallé® des de principi dels anys 90.