Les nostres races

Desenvolupem la nostra activitat pensant en els nostres clients, per això tenim una gran varietat de talls en l'especejament i oferim productes de major valor afegit que una sala d'especejament convencional doncs ens podem ajustar ràpidament a les necessitats del mercat en cada moment.
Com sempre seguim creient i apostant per fer de la innovació un avantatge competitiu i de l'esforç i enginy del nostre equip humà un dels nostres pilars.

PORC BLANC

La variada gamma de productes que obtenim del porc blanc no és comparables a la resta dels oferts al mercat, doncs aquests animals tenen la particularitat de seguir un programa genètic propi de l'empresa Selecció Batallé® i una alimentació específica, amb el que aconseguim un producte molt homogeni.

Produïm els nostres porcs per obtenir un alt percentatge de magre i els combinem amb un 25% de la raça duroc de Batallé® per aconseguir que la seva carn tingui un millor gust i qualitat. Cuidem molt el tall precís sense mermes i la bona presentació del producte i involucrem als nostres professionals perquè siguin conscients d'aquesta política empresarial.

Llistat productes
Descarrega’t el nostre catàleg de porc blanc

PORC DUROC

El nostre producte estrella mereix una especial atenció i explicació, no obstant, és necessari degustar-lo per poder entendre la gran diferencia entre la qualitat i gust d'aquesta carn Duroc de Batallé® i altres ofertes que hi ha al mercat amb una aparença semblant. Obtenim els animals del programa de genètica propi des dels inicis dels anys 80 quan vàrem ser els pioners dins l'Estat Espanyol a criar aquesta raça de porc.

Aquesta carn té la particularitat del greix intramuscular que li dóna melositat i gust, una textura amb una especial tendresa i un color que la caracteritzen i la diferencien de qualsevol altre.

Llistat productes
Descarrega’t el nostre catàleg de porc duroc

més informació:
La Temptacio