La nostra història

1920
Pere Batallé, avi dels actuals propietaris, va iniciar l’activitat de sacrifici de porcs, el seu especejament i l’elaboració artesanal de productes frescos.

1962
Es crea Selecció Batallé®, empresa de millora genètica porcina dedicada a la producció i comercialització de reproductors porcins d'alta qualitat.

1970
A partir de 1970 s’inicia un procés de millores, reformes i successives ampliacions que porten a l’empresa a ser un referent del sector.

1973
A Norfrisa®, escorxador participat pel Grup, es sacrifiquen i emmagatzemen les canals en cambres frigorífiques per la seva posterior recollida.

1984
Introducció de la raça Duroc en el programa de Selecció Batallé®.

1990
A principis de la dècada dels 90, el Grup Batallé® inicià el procés de curació de pernils de màxima qualitat.

1992
Inscripció, per part de Selecció Batallé®, del Programa d’Hibridació propi TB-Híbrids en el Registre Oficial del Ministeri.

1993
S’inclou el caràcter % greix intramuscular com un criteri en la selecció amb l’objectiu de millora els productes.

2002
Creació d’Esporc® com a fabricant de pinsos, controlant així l’alimentació de tots els animals procedents de Selecció Batallé®.

2006
Reserva Batallé® modernitza i amplia els seus assecadors a Granada. S’inicia les exportacions a Japó, Austràlia i Corea del Sud.

2009
Càrnica Batallé® amplia les seves instal•lacions a Riudarenes, amb noves cambres i una sala per a l’especejament més artesanal del porc Duroc.

2010
Selecció Batallé® inaugura noves oficines a Riudarenes.