La qualitat d’un gran grup

Des dels nostres remots inicis envers el 1920 hem anat creixent en volum però sobretot en qualitat i garantia dels nostres productes. Guiats pel nostre lema Qualitat per principi, ens recolzem en una gran estructura empresarial per garantir la total traçabilitat dels nostres productes.

A Selección Batallé®, partim d'una rigorosa selecció de mascles i femelles reproductors amb un programa propi TB-Híbrids per poder assegurar la màxima regularitat i qualitat en els garrins i l'obtenció d'animals de primera classe, alimentats amb pinsos específics i uniformes de l'empresa participada Esporc®. Dediquem grans esforços en la millora genètica porcina amb la finalitat de desenvolupar dos vessants de negocis.

D'una banda la comercialització de reproductors porcins i d'altra banda l'aprovisionament de porcs per al nostre escorxador Norfrisa®, on, a banda dels controls veterinaris oficials, es duen a terme addicionals controls interns al producte amb la tecnologia més innovadora.

A continuació es procedeix a l'especejament a Càrnica Batallé®, que disposa de dues sales independents on s'elaboren separadament els productes del porc blanc i els del porc duroc.

Seleccionem els millors pernils i espatlles d'aquest porc Duroc de Batallé®, i els transporten, mitjançant els nostres propis camions frigorífics, als assecadors de Reserva Batallé®de Granada on s'inicia el seu procés de curació.

Des dels inicis en un obrador artesanal fins a l'actualitat, el Grup Batallé ha esdevingut un referent de Traçabilitat i Qualitat, certificat per empreses de prestigi que ens han atorgat els màxims reconeixements de garantia tan als nostres productes com processos productius.