Avís legal

Legal

El domini: http://www.batalle.com és propietat de l'empresa CARNICA BATALLÉ, S.A. amb el NIF A-17.023.813 Registre Mercantil de de Girona, Tomo 116, Folio 196 Hoja GI-2152 Inscripción 15ª. El domicili de l'empresa és Avda. dels Segadors, s/n de Riudarenes (codi postal 17421) – Girona. Espanya. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. +34 972 85 60 50 o l'e-mail: info@batalle.com

Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de Grup Batallé.

Responsabilitat en els enllaços:

Grup batallé inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. Grup batallé no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Grup Batallé amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a , Ref. Protecció de dades.

Política de Protecció de dades

1. Dret d'informació: En virtut del que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, CARNICA BATALLE, S.A., SELECCIÓN BATALLE, S.A. i RESERVA BATALLE, S.L., titular del lloc web www.batalle.com, informa a l'usuari d'aquest lloc de l'existència d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat per CARNICA BATALLE, S.A., SELECCIÓN BATALLE, S.A. i RESERVA BATALLE, S.L., i sota la seva responsabilitat.

2. Finalitat: Les dades dels usuaris enviades a través del formulari habilitat a aquest efecte en el lloc web són recaptats per CARNICA BATALLE, S.A., SELECCIÓN BATALLE, S.A. i RESERVA BATALLE, S.L. , amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis d'alimentació i de producció ramadera, i oferir-li els seus productes.

3. Caràcter obligatori o facultatiu de la informació facilitada per l'usuari i veracitat de les dades: Els camps marcats amb un asterisc (*) a emplenar per l'usuari són estrictament necessaris per a atendre a la seva petició, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L'usuari garanteix que les dades personals facilitades a CARNICA BATALLE, S.A., SELECCIÓN BATALLE, S.A. i RESERVA BATALLE, S.L. són veritables i es fa responsable de comunicar a la mateixa qualsevol modificació dels mateixos.

4. Consentiment de l'usuari: L'enviament de dades personals, mitjançant l'ús del formulari electrònic de CARNICA BATALLE, S.A., SELECCIÓN BATALLE, S.A. i RESERVA BATALLE, S.L., o, si escau, missatges de correu electrònic, suposa el consentiment exprés del remitent al tractament automatitzat de les dades incloses en els mitjans de comunicació indicats, per a la finalitat abans descrita així com a l'enviament de comunicacions via SMS i correu electrònic amb informació sobre els nostres serveis i promocions. En cas de no voler rebre comunicacions comercials o promocions haurà de marcar la casella corresponent indicant la seva negativa.

5. Comunicacions o cessions: L'usuari autoritza la comunicació o cessió de les dades enviades a través del formulari a terceres empreses del sector de l'alimentació i/o ramader amb la finalitat d'oferir-li serveis i/o productes dels sectors d'activitat indicats, sempre que guardin relació directa amb l'objecte social d'aquestes empreses. En cas de no autoritzar aquesta cessió de dades ens ho haurà de comunicar mitjançant email dirigit a info@batalle.com indicant com assumpte “Negativa Cessió de Dades”.

6. Drets d'accés, rectificació, oposició i cancel•lació dels usuaris: L'usuari podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició en els termes previstos a la L.O.P.D. i a la seva normativa de desenvolupament, mitjançant email dirigit a info@batalle.com indicant com assumpte “Protecció de Dades”.