Butlletí digital

 

Grup Batallé garanteix que les dades recollides en el formulari (correu electrònic, nom, cognoms i empresa) seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD). El tractament i gestió de les mateixes compleix el que estipula el Reial Decret 994/1999, d'11 de juny, pel qual s'aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

Grup Batallé incorpora les dades al fitxer "Butlletí digital" per tal d'informar l'usuari dels seus serveis i informació relacionada d'interès per al subscriptor. A l'omplir i enviar el formulari amb les seves dades el subscriptor accepta la seva inclusió en el fitxer "Butlletí digital" de Grup Batallé.

Grup Batallé mai facilitarà les dades a altres entitats. L'usuari té dret a conèixer, rectificar o cancel.lar les seves dades del fitxer en qualsevol moment. Pot fer-ho clicant a l'enllaç "Cancel·lar subscripció" que s'insereix en cada correu electrònic que s'envia.